5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Prof. Dr. Nesrin ALGAN ile söyleşi gerçekleştirildi

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Nesrin ALGAN ile merkezimiz yönetim kurulu üyesi Dr. Öğr. Üyesi Duygu YILDIZ KARAKOÇ moderatörlüğünde söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşide Prof. Dr. Nesrin ALGAN bir sunum yaparak uluslararası çevre sözleşmeleri ve iklim krizinin boyutlarını ele aldı. Dr. Öğr. Üyesi Duygu YILDIZ KARAKOÇ hocamızın sorularıyla devam eden söyleşide küresel çevre politikalarının aldığı yeni biçim ve çevre hakkı temelinde gelişen yeni yaklaşımlar üzerinde duruldu.

Söyleşinin sonunda Sayın Prof. Dr. Nesrin ALGAN hocamıza Merkezimiz tarafından TEMA Vakfı fidan bağışı sertifikası takdim edildi. 03.06.2022